Välkommen på Julbord!

Bild_julbord

Välkommen på Julbord!

Västra Frilansklubben bjuder in till traditionsenlig julträff.

Måndagen den 14 december träffas vi på Villa Odinslund Carlbergsgatan 10-14 (hållplats Sankt Sigfrids plan och 5-10 min promenad).

Vi börjar med julbord kl 11.30. Efter det, kl 13.30-17.00 samlas vi på övervåningen för konferens och fika med intressanta föreläsare.

Frilansjournalist Malin Avenius berättar om en road trip i Nordvästryssland och om möten med journalister och spioner i Murmansk. Fotograf Magnus Sundberg visar bilder från sitt nya magasin, Eyewitness.nu, där stillbilden får ta plats som dokument av aktuella händelser runt om i världen. Florence Oppenheim och Lena Fredriksson, två frilansar som köpte tidningen Utemiljö, delar med sig av sina erfarenheter som tidningsägare. Delar av Nätverket Lod berättar om hur de har jobbat tillsammans med Ekobyboken som kom ut i våras.

Efter julbordet går de som vill vidare ut på lämpligt ställe för after work.

Pris 450 kronor för medlemmar (avdragsgillt) och 580 kronor för icke medlemmar. Anmälan till carina@haglind.com. Ange också om du önskar äta vegetariskt eller någon form av specialkost. Avgiften betalas in till pluskonto 626827-0 (Västra Frilansklubben) senast den 8 december.

Varmt välkommen till en inspirerande dag! /Västra Frilansklubben