Välkomna på årsmöte 23 februari 2022!

Årsmötet för Västra Frilans äger rum onsdag 23 februari kl 18.00 – ca 20.00 på Litteraturhuset i Göteborg. Vi planerar en fysisk träff, men förstås med reservation för en ändring till digitalt format.
Alla medlemmar kan närvara och rösta på mötet.

Eventuella motioner mejlas till frilansvast@gmail.com senast 16 februari.
Möteshandlingar kommer att skickas ut samt postas här veckan innan mötet.

Om omständigheterna medger det bjuder Västra frilansklubben på middag på närliggande restaurang när vi är klara (gissningsvis runt kl 20.00). Den som vill delta i mötet och även följa med på middagen får gärna föranmäla sig till frilansvast@gmail.com

Vill du göra mer?
Vill du sitta i styrelsen eller engagera dig på annat vis för till exempel arvoden, inkludering eller frilansträffar?
Hör av dig, så förmedlar vi kontakt med valberedningen!